God morgon

God morgon alla bloggare! Idag sov jag till halv 1 men kunde ha sovigt längre om ingen väckte mej och sen så gick jag och åt frukost, ja nu är jag i alla fall ensam hemma så då tänkte jag passa på att skriva lite här. Jag är fan skit trött nu och vill bara sova mer men får väll sitta här och skriva istället, ja snart är det skola och jag ser verkligen fram emot det för jag vill verkligen inte ligga efter i allt. Just nu så tänker jag rätt mkt på familjen hemma i Hallstahammar men jag vet att jag kanske får flytta hem i jul och det hoppas jag att jag får men jag trivs jätte bra här ändå. Jag har nog kommigt till värdes bästa och coolaste foster familj, min foster mamma har rätt mkt piercingar och dom är unga med så mina foster föreldrar känns som både en vän och föreldrar för mej. men kommer inte på så mkt att skriva mer så hej då. puss & kram


Städat & lite mer

Hejsan! Idag så har vi städat och mockat lite i stallet men var rätt svårt så nattis fick hjälpa mej. Just nu sitter jag vid msn och bilddagboken och chattar lite, jag har nästan inte sovigt något i natt och jag har värdens huvudvärk just nu. Nu är det inte många dagar kvar tills skolan börjar igen och det ska bli skönt att få komma igång och jobba lite, igår så var jag med min kille Andre och det var jätte roligt för vi gick ut med hundarna och kolla på film. Jag ligger rätt bra till i engelskan men i matten så suger jag så skulle behöva plugga lite mer på det för mitt dröm jobb är att bli psykolog men annars vill jag bli dagisfröken för det värkar också rätt roligt men har inte så mkt mer att skriva nu så hej då och hare bra. Juste nu har vi fått en ny liten söt fågel också!  kram Idha

Godnatt


Nu ska jag gå och lägga mig snart :) Godnatt, ses imorgon :d

Puss&kram!



Vem är jag?

Nu när jag har börjat och blogga vill ni kanske veta vem jag egentligen är, hur min uppväxt har varit osv.

Min uppväxt var sådär. Det har varit väldigt jobbigt då, det hände så mycket negativa saker. Jag kom till rytterne - ett ungdomshem där jag inte trivdes. Jag rymde väldigt mycket då. Jag rökte m.m, vilket jag inte gör nu! Jag klarade inte av någonting då. Tillslut vart jag äldre och fick flytta till en fosterfamilj i Örebro där jag bor nu. Jag flyttade hit den 6 April 2009. Här har jag rymt ett antal gånger. Men fick ändå stanna vilket jag är tacksam över. Här trivs jag mycket bra, men jag längtar ändå hem. Här har jag lärt mig mycket, att ta eget ansvar, att tvätta, diska, laga mat, liksom, massa saker!
Om mig själv & familjen. Jag är somsagt 16 år, 17 nästa år den 13 februari. För tillfället har jag kort blont hår. Blå ögon och ett léende på läpparna. Min riktiga familj består av min mamma Rose och min pappa Michael. Mina syskon heter Linda & Therese. Mina föräldrar är skilda men har kontakt med varandra. Mina syskon har flyttat hemifrån och har barn! Min fosterfamilj består av mamma Tina, pappa Johan & syskonen Emma-lie, linus och sen Nathalie som hjälpt mig med bloggen! Sen har dom en massa djur!!! Två hundar - Atlas och Misty, tre katter - Greger, KallePonken & Millis. Sen typ 4 hästar - Nathalies häst Doris och hennes mormors häst Union Legend fast han kallas för uno!! Den 3e hästen är en foderhäst vid namn Chicki som nnathis och Tína delar på. Den 4e hästen är nathis kompis häst Gullan! Sen har vi också en kanin som heter Tjosan som jag fått uppgift att ta hand om. Vi hade en fågel vid namn Dolly, fast hon gick bort för någon dag sen! Men många djur har dom iallafall! Försesten så har jag en egen hund som heter Eros, fast han bor hos min mamma vid tillfället som jag bor här!
Jag har också en egen pojkvän, hur hinner jag med djur, pojkvän och allt egentligen!? Ja, det är den stora frågan. =) Hanheter André och går i min klass på Liaskolan i Örebro - en särskola. Han betyder allt för mig, om inte jag hade träffat han, hur skulle detta vara då? Att slumpen kunde ge mig nått sånt vackert, ja det tackar jag för!!! Han är så söt som man kan tänka sig, jag älskar han, vad mer kan jag säga!?
Mitt liv är grymt! Jag har försökt lagt allt negativt bakom mig och bara försökt att leva livet! Och det har funkat bra. Jag älskar min familj, min fosterfamilj, min pojkvän, ja allt som går att älska! Min dröm när jag blir stor är att bli psykolog eller något liknande. Därför försöker jag hjälpa så många vänner som möjligt nu för att dom ska få ett bra liv. jag nämnde att jag rökte förut, hur kunde jag göra det egentligen!? jag ångrar det stort! Men nu så fortsätter jag mitt liv, väntar på att bli arton och flytta hemifrån och skaffa familj. 
Har ni fått en bild om hur mitt förflutna, mitt liv och min framtid ser ut?
Jag hoppas ni fortsätter att läsa min blogg. Men det handlar inte om läsare, utan om att han kul och kunna skriva av sig? Puss&kram!














iidha börjar med blogg

Hej folket! Nu så har jag precis fixat en blogg som alla kanske märker. Tyckte att det var dax nu! Jag kanske inte kommer uppdatera så mycket nu just nu. Har verkligen fullt upp! Men iallafall så är jag och min fostersyster hemma själva! De andra är på fotboll, Aik - ''några''. Visst hejar man på Aik ? =)
Aja, vi har tittat på film '' dumpa honom'' två hela timmar utav Romantik, är inte det lite jobbigt? Nu så ska vi se Patrik 1,5, är den bra? :) Ha en bra kväll nu så ses vi säkert senare! Puss&kram!







Egentligen så har jag kort hår nu, men det fick bli en sjukt gammal bild ändåså.
Ignorera pysen i bakrunden =)

Välkommen till min nya blogg!